_DSC1087.jpg
ME-LOGO-VALK.png

"Toteutimme kaksi tapahtumastriimiä ME Filmsin kanssa. Tuotantotiimin kanssa oli mutkatonta toimia ja mukava tehdä yhteistyötä. Tiimi hoiti sujuvasti ja vamasti kaiken tuotantoon liittyen ja me saimme rauhassa keskittyä sisältöön. Jatkamme ehdottomasti yhteistyötä. "

- Forum Virium Helsinki

STREAMIT, TALLENTEET,

MONIKAMERATUOTANNOT

Olemme toteuttaneet kymmeniä streamauksia yrityksille, eri kokoisille tapahtumille, järjestäneet streamattuja konsertteja, webinaareja, perhejuhlia sekä toteuttaneet rakennusten julkisivuihin projisointeja.

Meiltä löytyy huippulaadukas monikamerakalusto, monikameraohjaajat, kamera-operaattorit sekä ääniteknikot saman katon alta. Hoidamme myös etäyhteyksillä puhujia, yleisön, osallistujat ja chattaajat langoille. Meiltä voit myös halutessasi tilata stream-koulutuksen, laitteiston asennuksen ja konslutaation mikäli haluat perehdyttää oman henkilökuntasi stream-osaajiksi.

ME FILMS STREAM

MITÄ STREAMAUS ON?

Streamaus on suoratoistoa, jossa lähetetään reaaliajassa tapahtuma, webinaari, koulutus, gaala, esitys tai juhlatilaisuus osallistujille.

Streamiin voi osallistua kaikille avoimien ja ilmaisten alustojen, 

kuten Youtuben, Instagramin, Teamsin tai Facebookin kautta.

Olemme toteuttaneet myös suljettuja streameja, joihin yleisö on voinut ostaa pääsylipun

tai johon on päässyt osallistumaan vain rajatut ryhmät.

Streamista jää myös tallenne, jonka asiakas saa tapahtuman jälkeen. Lisäksi streameihin voidaan sisällyttää mukaan teidän omia videoita, valokuvia, diaesityksiä tai muuta mediaa.

Teknisen toteutuksen lisäksi olemme tehneet sisällöntuotantoa streameihin ja meiltä voi myös tilata käsikirjoituksen tapahtumaan.

HINNAT ALKAEN

 

2 staattista kameraa 800 € + alv. 24%  

 

1 staattinen ja 1 liikkuva kamera 1000 € + alv. 24%    

 

1 staattinen ja 2 liikkuvaa kameraa 1 300 € + alv. 24%

 

Tapahtuman käsikirjoitus 600 € + alv. 24%  

 

Suuremmat kokonaisuudet neuvotellaan tapauskohtaisesti.

© 2021 by ME Films.