ME-LOGO-VALK.png

"Olemme saaneet videosta runsaasti kiitosta jälleenmyyjiltämme ja loppuasiakkailta. Suosittelen esittelyvideota kaikille joiden tuotteen toiminta ja hyödyt on vaikea pukea sanoiksi." - Finnlacto Oy

ESIMERKKEJÄ TÖISTÄMME

Hallitsemme videotuotannon ja levityksen eri alustoille, aina somesta televisioon, suoratoistopalveluihin, ulkonäyttöihin, elokuvateattereihin, rakennusten julkisivuihin ja tapahtumiin.

Videotuotannon lisäksi meiltä voit tilata 

graafisen ilmeen ja nettisivut projektillesi.

 

ME tarkoittaa yhteistyötä meidän, teidän ja katsojien välillä.

SHOWREEL

MAAILMANLUOKAN MAINOSELOKUVAT

Haluatko esitellä toimintaasi tai palveluitasi mielikuvia herättävän kerronnan keinoin? Prosessimme alkaa teidän tavoitteidenne ja kohderyhmän kartoittamisesta – suunnittelemme yhdessä teidän kanssanne vaikuttavimmat sisällöt

ja monikanavaisen julkaisun.

Laadukkaiden videokampanjoiden tarkoitus on viestiä sinun ja yrityksesi arvoista, tukea teidän myyntiänne, strategiaanne ja tehdä palveluistanne tunnettuja.

ANIMAATIOT JA STREAMAUS

Animaatio toimii tehokkaana viestinä, joka tuo näkyväksi tyylikäällä tavalla informaatiota, mielikuvia ja havaintoja. Animaation tuottaminen on nopeaa, kustannustehokasta ja myös poikkeusolosuhteisiin sopivaa, sillä se ei vaadi ympärilleen suuria kuvauksia.

Olemme toteuttaneet onnistuneita streamauksia yrityksille, eri kokoisille tapahtumille, järjestäneet streamattuja konsertteja, webinaareja sekä toteuttaneet rakennusten julkisivuhin live projisointeja tapahtumien ajaksi.

ME❤️KUVAUS- JA LEIKKAUSPALVELUT

Etsitkö ohjaajaa, kuvaajaa, leikkaajaa tai tuottajaa projektillesi? Tai tahoa, joka vastaisi kokonaisuudessaan jälkituotannosta (sis. editointi, värimääritys, äänen käsittely ja animointi). Meiltä voit ostaa koko paketin sijaan myös yksittäisiä videotuotannon osa-alueita.

DOKUMENTTIELOKUVAT

Olemme tehneet kansainvälisesti menestyneitä dokumenttielokuvia vuodesta 2014 lähtien. Tekemiämme dokumentteja on esitetty niin kansainvälisillä TV-kanavilla, elokuvafestivaaleilla,

suoratoistopalveluissa kuin Finnairin kaukomatkan lennoillakin.

ASIAKKAITAMME

Al Jazeera English, Finnair, ElisaViihde, Anne-Mari Pahkala, Eero Hintsanen, CCTV China, Swisscom, Forum Virium Helsinki, Jurvan Kaluste, AVEK, Kirkkohallitus, EIT Digital, Tapiola Sinfonietta, Provinssi, Red Carpet Film Festival, Vapa Media, Suomen Kansallisteatteri, Arilyn, GutsyGo, Klok Creative, Aalto Aestethics, Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan liitto, Helsingin Kesäyliopisto, LapsiArkki, Nuoriso Asuntojen liitto, Toiska, Vuokralaiset ry, Valma & Varsinaiset, Musta Lammas.

“We can’t thank you enough for your work. I wish all filmmakers had the same mindset. We truly, truly appreciate this.”

"

"Tässä on ryhmä sellaisia ammattilaisia, joiden kanssa on työnteko on sekä ammattimaista että hauskaa. He tuovat visiosi eloon ja vielä enemmän!"

"

"

"Yhteistyö on ollut vuosien varrella mutkatonta ja helppoa."

"Yhteistyö sujui hyvin ja videot olivat laadukkaita. Niihin oli saatu tunnelma hyvin taltioitua."

"

© 2020 by ME Films.