HYVAKONE_1.1.2.jpg
ME-LOGO-VALK.png

MAAILMANLUOKAN mainoselokuvia & yritySvideoita rakkaudella

"Olemme saaneet videosta runsaasti kiitosta jälleenmyyjiltämme ja loppuasiakkailta. Suosittelen esittelyvideota kaikille joiden tuotteen toiminta ja hyödyt on vaikea pukea sanoiksi." - Finnlacto Oy

ME FILMS SHOWREEL

“We can’t thank you enough for your work. I wish all filmmakers had the same mindset. We truly, truly appreciate this.”

"

"Tässä on ryhmä sellaisia ammattilaisia, joiden kanssa työnteko on sekä ammattimaista että hauskaa. He tuovat visiosi eloon ja vielä enemmän!"

"

"

Olemme saaneet videosta runsaasti kiitosta jälleenmyyjiltämme ja loppuasiakkailta. Suosittelen esittelyvideota kaikille joiden tuotteen toiminta ja hyödyt on vaikea pukea sanoiksi

ERITYISOSAAMInen

Meidän erityisosaamista on vahva tarinalähtöisyys, eri kokoisten projektien hallinta, projektien johtaminen siten, että useiden osaajien taiteellinen panos nivoutuu yhdeksi laadukkaaksi kokonaisuudeksi. ME FILMS = maailmanluokan mainoselokuvia ja yritysvideoita kaikille.

Hallitsemme videotuotannon ja levityksen eri alustoille aina somesta televisioon, suoratoistopalveluihin, ulkonäyttöihin, elokuvateattereihin, rakennusten julkisivuihin ja tapahtumiin.

 

Videotuotannon lisäksi meiltä voit tilata graafisen ilmeen ja valokuvauksen tuotantoosi.

ASIAKKAITAMME

Al Jazeera English, Finnair, ElisaViihde, Anne-Mari Pahkala, CCTV China, Swisscom,

Cursor Oy, Taavi Vartia tuotannot Oy, Saara Aalto, DocPoint, Jurvan Tyylikaluste,

Koneensäätiö, AVEK, Provinssi, Vapa Media, Gutsy Go, Klok Creative, Aalto Aestethics, INTO Seinäjoki

Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan liitto, Voimavatila Toiska, Lenz, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Hyväkone, Tobroco, Sunet - Suupohjan Seutuverkko Oy, Taideyliopisto, Suomen Kulttuurirahasto.

© 2021 by ME FILMS